Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги да се похваля,колата вече е пушка,свалихме и раздвижихме изпусквателното клапанче,сложих ме го и сега я настъпвам и не влиза в сервизен режим,Благодаря колеги за мненията..Остана само ЕГР клапана да изолирам но още не съм намерил ламаринка която да ми свърши работа.

Comment

Намираш поцинкована ламарина 2 мм, използваш оригиналната ламарина на ЕГР-а за шаблон, очертаваш, изрязваш, пробиваш 2 отвора и монтираш.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        До колегата с проблема.
        Единствения начин да се оправи колата ти е да се обадиш на този Алекс. За целта трябва да знаеш от къде си, това е най- важно за него и приблизително какъв е двигателя на колата ти. Това не е толкова важно. Като диагностицира проблемите ще ти даде един номер да си поръчаш части. Успех!
        Мухахаха...
        Това е много добро за увод на всяка нова тема.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Мухахаха...
          Това е много добро за увод на всяка нова тема.
          ще свърши много повече работа и ще спести много повече главоболия и пари от писанията на някои, включително и твоите. И като член на клуба не трябва ли да помагаш, а не просто да драскаш?

Comment

Ти па кой беше...че и наклон на оная ми работа ще даваш..
            Яя иди оправи наклона на приятеля ти алекс, който е 90-ти набор...че нещо му е виснал.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              Ти па кой беше...че и наклон на оная ми работа ще даваш..
              Яя иди оправи наклона на приятеля ти алекс, който е 90-ти набор...че нещо му е виснал.
              Ако всички членове на клуба са такива "увиснали" като тебе ми е ясно що тоя клуб е толкова западнал. Колкото до наклона ти - продават хапчета, патерици - действай

Comment

Хаха ...голема си шматка.Пак не разбра.Пак ти беше трудно.Пак се напъваш като гладен на сране.Пак се пробваш да обърнеш....Кой ти говори за моя наклон?
                Ма тая твоята уста не бълва гнилочи само когато си коленичил пред приятеля ти алекс....
                Айде пак сбогом...че прекалено внимание ти обърнах.Ще се чуем след месец.

Comment

Колеги разрази се спор между васявно се знаете отдавана...
                  Аз да се оплача пак,днес колата спря,отивам на сервиз разчарковаме машина и какво се оказва..турбината няма една здрава перка или там както се казва,съжелявам че не я снимах,оставих я да я правят и утре живот и здраве съм на конянаправо се учидих обаче как така се е изпочупила?

Comment

Нали беше пушка. Перките могат да се счупят от някакъв дребен боклук. Да не сте я замърсили като сте я пипали.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Беше да,до днес..Не знам колега на какво се дължи.Направо откачих днес,едното оправих то друго и то сериозно се обади

Comment

Лорде, КО стана?
                        Обясни на човека що са му счупени турбинките
                        Last edited by Alex_26; d.m.y г., 17:40.

Comment

Колеги след рециклиране на турбина,чистене на кулер отново съм със зверода чукна на дърво дано нищо не се обади скоро...
                          Колеги да ви питам като по запознати,искам да си монтирам челен кулер и ме интересува само се слага и това е или трябва да се бара и софта,което не ми се бара?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Лорде, КО стана?
                            Обясни на човека що са му счупени турбинките
                            Аз пък чакам ти да кажеш ,защо аджеба след като е чистена геометрията и перките са били здрави ,няколко дена по късно всичко става капут ?
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Колега стигнах ме до извода,че явно нещо сме изтървали като сме сваляли маркучи,геометрия и тем подобни,както казах нямаше една здрава перка вътре...Минало свършено вече,близо 500 кинта заминаха но както и да е.Важното е да няма скорошни ремонти а само газз

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                                Аз пък чакам ти да кажеш ,защо аджеба след като е чистена геометрията и перките са били здрави ,няколко дена по късно всичко става капут ?
                                Чистена геометрия не значи нищо. Разглобявал ли си някога турбина. И какъв е тоя ремонт на турбина за 500лв.? Дадоха ли ти лист от изпитанията и гаранция? Тая турбина върти с до над 140 000 оборота

Comment

Working...
                                X